termékKategóriák
B. Memory Gel Wave

Nagyításhoz húzza a képre a kurzort vagy kattintson rá

  • > kg
Listaár: 17.600 Ft
Leírás
Jellemzői:
- Méret: 72 x 42 cm
- Vastagsága: 9-11 cm

eupenztar_gyemszi


A memory habból készült párnán lévő anyag, egy olyan egy egyedülálló lágy, mégis szilárd gél, amely a leginkább alkalmazkodó, rugalmas anyag. Legfontosabb tulajdonsága és lényege, hogy a kényelmet szolgálja, köszönhetően kémiai és fizikai tulajdonságainak.
 

SoftGel réteg jellemzői:

SoftGel sajátossága, hogy más szigetelő anyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik. Csökkenti kb. 1,5 °C-kal az érintkező felület hőmérsékletét, az emberi test által termelt hőt elvezeti és egyenletesen szétoszlatja. A bőr hőmérséklet-csökkenése lassítja az anyagcsere folyamatokat, ezáltal csökkenti a szövetek oxigénigényét. Segíti a vérkeringést, sokkal nagyobb frissesség, komfort érzést, pihentetőbb éjszakai alvást biztosít.
 

A SoftGel káros anyagoktól teljesen mentes, így összetevői nem tudnak felszabadulni, tehát nem következhet be az anyag bomlása sem. Nem keményedik meg, nem öregszik el, tartja az elasztikus és mechanikai tulajdonságait.
 

  • SoftGel réteg vastagsága: 8 mm
  • SoftGel sűrűsége: 1000 kg/m³

softgel_korben



 

Hasonló Termékek

F. Fenyő 3 ajtós oldalt 4 fiókos polcos, ...
  • Pácolva is kérhető íves ajtóval dió és cseresznye színbe!   Jellemzői: - Borovi fenyő - 2 cm anyagvastagság - bio lakkal kezelve - az ajtófront íves vagy szögletes mart betéttel - ...
294.200 Ft
Malom Bútor Debrecen © 2017 - 2024 - Minden jog fenntartva